Pf.St.Hallvard – januar 2018

Pilegrimsfellesskapet St.Hallvard har første samling i 2018 den 18. januar kl. 19.00, etter pilegrimsmessen i Gamle Aker kirke kl 18.30.

Pilegrimsfellesskapet inviterer sine medlemmer til filmkveld, førstkommende torsdag den 18. januar kl. 19.00! På første samling i det nye året skal vi se hele to (!) filmer.

  1. The Path to Nidaros. Det beste filmen som er laget om pilegrimsvandring i Norge! Filmen ble først vist i november, på 20 års jubileumskonferansen for Pilegrimsleden på Oppdal. Den mottok svært gode tilbakemeldinger, og gir både et ektefølt, rørende og humørfylt blikk på hva Pilegrimsleden er, med sin kulturhistorie og sitt varierte landskap, hvem pilegrimene er og hva en vandring langs leden kan gjøre med deg. Vi har fått tilgang til en bearbeidet versjon. Den varer ca 45 minutter og har engelske tekster. Vår visning blir første gang filmen vises i Oslo-regionen! For å få en smak, se filmskaperens hjemmeside.
  2. Phil's Camino. Phil er friluftsmann, far, ektemann, troende – og han har kreft i 4. stadium/fase. Han har drømt om å vandre Caminoen – og til tross for ukentlige behandlinger så hindret det ham ikke fra å gå sammen med sin gode venn. Filmen er på 25 minutter, er en dokumentar som har vunnet mange priser (har deltatt på 25 festivaler og vunnet priser på 16!). Filmen er på engelsk.For å få en smak, se filmens hjemmeside.


Ellers: Ta gjerne med litt snacks til felles snacksbord! Sted: Akersbakken 30 (Pilegrimssenter Oslo).

Husk også pilegrimsmessen i Gamle Aker kirke med vår pilegrimsprest Roger, kl. 18.30!