«St.Hallvard-vandring»

Pilegrimsfellesskapene St.Hallvard Oslo og St.Hallvard av Huseby, inviterer sammen med Pilegrimssenter Oslo til langvandring fra Huseby i Drammen til Oslo, 30. mai til 1. juni. – Bli med!

Vi inviterer til pilegrimsvandring fra St. Hallvards Huseby i Lier til St. Hallvards- katedralen i Oslo. Vandringen går over tre dager. Du velger selv om du blir med en eller flere av dagene. Gjennom vandringen vil St. Hallvards liv og historie stå i fokus.

Vandringen starter i Drammen på Kristi Himmelfartsdag, torsdag 30.mai. Første overnatting skjer ved Røyken kirke. På vandringens andre dag besøker vi Asker museum og ender opp i Tanum kirke. Den tredje vandringsdagen tar vi en kort togtur før vi fortsetter fra Lysaker og frem til ruinene av St.Hallvardskatedralen i gamlebyen i Oslo. Dagen avsluttes med pilegrimskino i Pilegrimssenter Oslo med overnatting samme sted. Arrangementet avsluttes med Pilegrimsdag i Oslo&Akershus, søndag 2. juni. Da blir det pilegrimsgudstjeneste i Gamle Aker kirke og stort felles pilegrimsarran- gement med ulike stands og foredrag i Pilegrimssenter Oslo.

For fullstendig program for vandringen (per 8. mai), trykk her.

Viktigste rammer for vandring (per 8. mai):

Onsdag:
- Ankomst for de som reiser langt og mulighet for bespisning og overnatting i Lier.

Torsdag:
- Drammen sentrum til Huseby, Spikkestad nye kirke (Teglen) og  Røyken kirke.  Gudstjeneste i Røyken kirke kl 19. Mulighet for overnatting i Røyken menighetshus.

Fredag:
- Tog fra Røyken til Asker stasjon. Morgenbønn i Asker kirke, vandring via Asker museum til Tanum kirke.

Lørdag:
- Vandring til Vøyenenga, buss og tog til Lysaker. Lysaker stasjon til St. Hallvardsplass, 12 km/ 3-4 timer /
- Lørdags ettermiddag/kveld: Pizza og pilegrimskino

Søndag:
- Pilegrimsdag i Oslo&Akershus, for mer informasjon om dagen, trykk her.

Det blir bagasjetransport, vi bærer kun dagstursekk. Dagsetappene er på inntil 20 km. Pris (inkludert bespis- ning og overnatting) for hele vandringen: kr 960 (medlemmer) / kr 1260 (ikke-medlemmer). Pris deltakelse på dagsvandring: Gratis (medlemmer) / kr 100 (ikke-medlemmer).

Arrangører er PilegrimsfellesskapetSt.HallvardOslo,PilegrimsforeningenSt.HallvardavHusebyogPilegrimssenterOslo. For informasjon og påmelding (frist 24. mai): 48052949 / oslo.pilegrimsleden@icloud.com

Du kan også se og laste ned plakat for arrangementet, trykk her.