«Vi=Vandrere» – Pilegrimsdag i Oslo&Akershus!

Den 17. januar fra kl. 18.00 arrangerer vi en Pilegrimsdag i Oslo&Akershus utenom det vanlige. Under tittelen «Vi=Vandrere» inviterer Pilegrimsfellesskapet St.Hallvard til bok-kafé med ulike interessante og inspirerende personer. Først ut er Johan Kaggestad!

(Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix)

«Vi=Vandrere»

Han kunne se tilbake på suksess som topp-idretts trener, idrettspedagog og tv-kommentator. Høyt aktivitetsnivå og krevende arbeidsoppgaver. Meningsfylt og spennende. Allikevel fremtvang det seg endringer. Hans mangfoldige karriere og levde liv førte til en erkjennelse. Han måtte ta nye grep.

Under arbeidstittelen «Vi=Vandrere» inviterer Pilegrimsfelleskapet St. Halvard til Bok-kafé. Første mann ut er Johan Kaggestad, forfatter bak boka «Gå!»

Kom og hør på hans spennende reise gjennom livet som førte frem til en bredere forståelse av hvorfor vi på ulike måter tar bena fatt.

Arrangementet er gratis, åpent for alle og finner sted i Gamle Aker Kirke. Etter foredraget serveres enkel kveldsmat på Pilegrimsenteret Oslo, som også er vertskap for kvelden. Det blir mingling, utstilling av utstyr, knekkebrød med ost, lave skuldre og boksignering med Johan.

Arrangementet er støttet av Akershus fylkeskommune.

(Mellom pilegrimsmessen i Gamle Aker kirke (17.00–17.30) og bok-kaféen, serveres det gløgg bak i kirken fra ca kl. 17.30)

Hjertelig velkommen!

Forlagets omtale av boken «Gå»
Kroppen er skapt for bevegelse. Men bedret fysisk form kommer ikke på blå resept. Du må gjøre noe selv. Ingen annen form for mosjon er så enkel og så effektiv som gange. Ikke bare blir du i bedre fysisk form av å gå, men de mentale effektene er kanskje enda viktigere. Du får bl.a. bedre selvfølelse og kroppsoppfatning, bedret søvn, bedret konsentrasjonsevne, du blir mer kreativ og problemløsningsorientert og du får en mer positiv tankegang. Det er en form for trim som kan gjøres av alle, hvor som helst og når som helst. Johan Kaggestad, kjent for de fleste som en av Norges mest kjente trenere og som ekspertkommentator på TV, gir deg her hemmelighetene og viser deg veien til et aktiv liv som ganger. Dette er en raus og personlig beretning om det å gå, der forfatteren både filosoferer over temaet og gir konkrete råd og tips til hvordan og hvorfor gange er verdens beste form for mosjon.