Kerkelings bok – endelig på norsk!

Noen hendelser eller bøker definerer et «før» og et «etter». For den tyskspråklige verden ble Hape Kerkelings bok et slikt skille. Den var over 100 uker på toppen av bestselgerlistene – året etter at den kom var antallet tyske pilegrimer fordoblet. Nå er boken kommet på norsk!

I Tyskland er «Kerkeling-effekten» blitt et eget begrep, så stor betydning kom boken til å ha. Hans vandring på Caminoen ble utgitt i bokform i 2006 (trykk her for Wikipedia-artikkel) og er sammen med bøkene av Shirley MacLaine og Paulo Coehlo, de fortellinger fra pilegrimslivet som har fått størst gjennomslag i populærkulturen og vært med å definere pilegrim for sine lesere. – Men til forskjell fra MacLaine og Coehlo er Kerkeling en edruelig tysker. Han er komiker av profesjon så boken er full av humoristiske refleksjoner, men den er tettere på de konkrete pilegrimserfaringene om mindre svevende i spekulasjonene enn MacLaine og Coehlo.

Pilegrimsprest og daglig leder Roger Jensen: «Er det én pilegrimsbok du skal kjøpe, dersom du lurer på om pilegrim er noe for deg, ja så er det denne! »

Boken er for salg fra Pilegrimssenter Oslo.

Pris kr 299,00. For medlemmer av Pf.St.Hallvard kr 262,00.

Forlagets omtale av boken:

En av de største boksuksessene i Europa noensinne.
«Jeg kom meg opp fra sofaen en dag, etter en Pepsi Max og en pose potetgull, og begynte å gå.»
Hape var en overvektig, overarbeidet sofagris. Etter knallsuksess som komiker strevde han med å finne mening i hverdagen. Han stakk fra alt det kjente og hjemmekjære og la ut på en spirituell oppdagelsesferd.
Denne boken gir deg en reise full av humor, dype refleksjoner og spennende menneskemøter. Etter 600 km til fots fant Hape en dyp og indre fred som endret livet hans for alltid. Boken vil ha enorm betydning for hvordan du lever livet ditt videre.

  • Over fem millioner lesere har fått livene sine endret etter å ha lest boken.
  • Skrevet av kontinentets kanskje morsomste mann.
  • 100 uker på toppen av bestselgerlistene. 
  • Oversatt til nærmere 20 språk.