Pilegrimskonsert og -utstilling i Gamle Aker kirke!

I år er det 20 år siden Gudbrandsdalsleden ble gjenåpnet. Dette ønsker pilegrimssenterne langs leden å markere med en konsert-turné. Vi har derfor gleden av å invitere deg til utstilling med poesi og musikk i Gamle Aker kirke 5. mai!

Konsert-turnéen starter i Gamle Aker kirke, før den går videre til Hamardomen og Mariakirken på Granavollen, før den fortsetter nordover. På turneen har Grethe og Dag Skottene med seg dyktige musikere: Carl-Andreas Næss på piano og orgel, Jørgen Lund Karlsen på saxofon og Åshild Skiri Refsdal med sang. Guro Skottene leser poesi, i tillegg til Grethe og Dag Skottene.

De to som har laget utstillingen sier:

«Vi ønsker å gi mennesker en opplevelse som berører dem og som inviterer til ettertanke. Etter responsen å dømme forstår vi at den indre vandringen og den meditative orienteringen som vi innbyr til , når fram til mennesker. Det inspirerer oss til å fortsette å dele dette med andre. Mest meningsfylt synes vi det er å knytte utstillingen an til poesi og musikk. I løpet av de siste 15 åra har vi hatt ca. 50 konserter forskjellige steder i landet....i kirker, bibliotek, på pilegrimsseminar, kulturfestival etc. På denne turneen samarbeider vi med meget dyktige musikere. Vi gleder oss til å reise sammen med disse og markere Gudbrandsdalsledens 20-årsjubileum.»

Vel møtt til en meningsfylt konsert og utstilling i Oslos eldste bygning, middelalderkirken Gamle Aker!


For mer informasjon om konsertene, se EGEN BROSJYRE


Dato: 5.mai 2017
Kl: 19.00
Sted: Gamle Aker kirke
Varighet: 80 minutter


Billetter kr. 150 – TicketCo eller ved inngang