Pilegrimspølsene i hus!

Hvert år produserer kokkelinja på Nannestad videregående skole den fantastiske «pilegrimspølsa», som kun er tilgjengelig fra Pilegrimssenter Oslo. Nå er ny ladning levert!

(Bilde: Stolte elever og lærer ved Nannestad videregående skole – et produkt å være stolt av!)

Gjennom mange år har skolen produsert og levert «Pilegrimens urtepølse», populært: «pilegrimspølsa» til Pilegrimssenter Oslo. Ideen bak pølsa var fra Ola Rønne, FK Akershus, og etter smakskonkurranse hvor ordfører satt i juryen, fant man frem til en pølse som både bygger på historiske tradisjoner hva angår innhold, og som har en utsøkt smak. «– Nå er kanskje viktigste komponent til julemarkedet på plass» forteller daglig leder Roger Jensen, og ser frem til julemarkedet 6. desember.

Pølsen inneholder: Storfe, svin, lam, salt, koriander, sennepsfrø, løk, persille, pepper, timian, fosfat, spekk.