Pilegrimssenter Oslo på tyske kirkedager!

Annethvert år arrangeres de store tyske kirkedagene, i år arrangeres de i Dortmund og også i år venter man flere hundre tusen besøkende. Pilegrimssenter Oslo er med og forteller om pilegrimsvandring i Norge!

De tyske evangeliske kirkedagene arrangeres annethvert år, mellom disse arrangeres de katolske kirkedagene i Tyskland. Så med jevne mellomrom slås de sammen og det arrangeres økumeniske kirkedager. – Mens de tyske katolske kirkedagene er relativt små er de tyske evangeliske kirkedagene svært store arrangement som setter sitt preg på den by de arrangeres i. I 2017 var det Berlin som var sted for kirkedagene, antall deltakere var mer enn 200 000, på avslutningsgudstjenesten deltok nær 120 000 mennesker.

Pilegrimssenter Oslo har vært med på kirkedagene med egen stand og foredrag siden 2011. I Berlin i 2017 holdt daglig leder foredrag for nær 1000 tilhørere. I år arrangeres kirkedagene i Dortmund, 19.-23. juni, og pilegrim har fått en svært god plassering ved en av hovedkirkene (St.Petri Kirche) midt i byen, ved sentralstasjonen (Hauptbahnhof). Det blir stands, workshops, vandringer, en interaktiv stand, egen pilegrimscafe. 

Å oppleve «Kirchentag» kan anbefales, byen fylles av aktiviteter, foredrag, konserter! 

Les mer om årets kirkedager og meld deg på, trykk her!

For å lese rapport fra kirkedagene i 2017, trykk her!

(Foto: Pilegrimsenter Oslos stand i Berlin 2017)