Info om vandring

Som pilegrimer har vi del i en felles historie, en felles kultur og vi vandrer i den samme naturen. På vandringen møter vi nye steder, vi møter hverandre og vi møter oss selv. Vi utveksler tanker, opplevelser og erfaringer. For mange er pilegrimsvandring en religiøs vandring. Grensene for hva vi vil dele med andre setter vi selv. Og noen ganger går vi over grensene for å møte den andre.

Hvor går dine grenser? Hvor langt vil du gå? Hvor mye kan du bære? Hvilken vei går du i ditt liv? Hvilke fotavtrykk ønsker du skal stå igjen etter deg? Er det tid for å krysse noen grenser, finne en annen vei?

Det er spørsmål pilegrimsvandringen utfordrer deg på. Noen ganger må vi krysse grensene, gå inn i det ukjente. Gå mot det vi ikke kan se, men som vi aner, tror, håper, ja kanskje vet finnes. Gå mot nye horisonter!

Ta kontakt

Vandringer i regi av Pilegrimssenter Oslo og/ eller Pilegrimsfellesskapet St.Hallvard finner du informasjon om på disse sidene, se under «Aktiviteter». For vandringer utenfor RPS Oslo sitt ansvarsområde finner du en oversikt over vandringer og aktiviteter for hele landet under www.pilegrimsleden.no. Er dere en gruppe som ønsker vandreledelse av Pilegrimssenter Oslo eller ønsker dere å bli utsendt eller mottatt av pilegrimsprest Roger Jensen, som også er daglig leder av Pilegrimssenter Oslo, ved en enkel seremoni eller en friluftsgudstjeneste, ta kontakt.